وظایف واحدهای ایمنی و بهداشت کارگاهها

  • بازدید مستمر و مرتب از کارگاه و شناسایی شرایط ناامن محیط و عوامل حادثه زا
  • توجیه کارکنان و کارگران و آموزش های لازم ایمنی و بهداشت در بدو استخدام و حین کار
  • تهیه و ارایه دستورالعمل های ایمنی و بهداشت و نصب آن ها در محل کارگاهها
  • ایجاد دفاتر منظم ثبت حوادث و گزارشات مربوطه جهت پیشگیری تا حصول نتیجه و علت حادثه
  • بررسی حوادث اتفاق افتاده و شناخت علل به وجود آورنده حادثه و ارایه راه حل در جهت جلوگیری از بروز حوادث مشابه
  • حصول اطمینان از عدم وجود حوادث احتمالی و فعالیت های خطرناک
  • نظارت دقیق بر توزیع و به کارگیری لوازم ایمنی و بهداشت توسط کارکنان
  • تلاش در جهت اشاعه فرهنگ ایمنی از طریق توزیع و نصب تراکت ها و پوسترهای تبلیغاتی در زمینه ایمنی و بهداشت
  • تنظیم فرم حوادث به شکل دقیق منظم و سازمان یافته
  • بازدید مستمر از مکان های حادثه ساز به شکل دقیق و کامل
  • بازدید مستمر از سرویس های بهداشتی، غذاخوری، انبارها، سالن اجتماعات برای رفع کمبودها و معایب
  • بررسی وضعیت آب به صورت ماهانه و کلرزنی آن
  • اطلاع رسانی سریع و به موقع به مسولین ذیربط قبل از وقوع حادثه
  • ارسال سریع و به روز گزارش حوادث اتفاق افتاده
  • تهیه و ارسال گزارش روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه به مسولین مافوق

 

 

منبع: کتاب اصول سرپرستی سازمان، رسول موسویان

 

مطلب پیشنهادی

سیستم تولید به موقع ( Just-In-Time )

یک سیستم تولیدی بسیار هماهنگ که در آن تولید و جابه‏ جایی اقلام یا اجرای …